Historie

1995
De oorsprong van Veens Techniek ligt in het plaatsje Winssen, dichtbij Nijmegen. Daar begint eigenaar Martien Veens op 1 januari 1995 vanuit huis zijn eigen onderneming. Als werknemer bij verschillende bedrijven in de technische branche rolt hij er als het ware vanzelf in. é─˛Door mijn eigen handelswijze adviseerde men mij altijd al om voor mezelf te beginnen.é─˘ De stap is dan ook niet groot wanneer een groot bedrijf hem vraagt de inkoop te gaan verzorgen. Martien waagt de sprong in het diepe en niet zonder succes!

1998
Na drie jaar besluit Veens een klein bedrijf over te nemen gespecialiseerd in bedrijfskleding. Dit zorgt voor de echte doorstart. Langzaamaan bouwt Veens een brede, regionale klantenkring op.

2001
In 2001 verhuist Veens Techniek naar Druten. Vanuit het eerste pand aan de Westerhout zetten de werkzaamheden zich voort en het bedrijf groeit verder. Na enkele jaren doet de mogelijkheid zich voor een groter pand te betrekken.

2009
In mei 2009 betrekt Veens Techniek het huidige pand aan de Energieweg in Druten. Het aantal personeelsleden groeit uit naar zeven en ook het assortiment wordt steeds uitgebreider. Het geheel nieuwe pand in Druten voldoet aan de nieuwste eisen en is voorzien van de beste isolatiemethoden. Temperatuur en ruimte zijn de belangrijkste pluspunten. De logistieke ligging van dit pand vergroot de bereikbaarheid. De beschikking over een ruim opgezette showroom past in het klantvriendelijke plaatje van Veens Techniek. De grote kantoorruimte biedt optimaal overzicht op het voorraadbeheer en realiseert een snelle levering. Het functionele pand straalt de professionaliteit van Veens Techniek uit.