Inkoopadvies

Een zaak van vertrouwen
Een belangrijke vereiste voor een succesvolle onderneming is het leveren van betrouwbare informatie. Veens Techniek is gespecialiseerd in het controleren en interpreteren van gegevens met als doel de betrouwbaarheid ervan vast te stellen. Een wederzijdse vertrouwensrelatie is kenmerkend voor de werkwijze van Veens Techniek. Hierdoor leveren wij:
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Snelle service, ook bij calamiteiten

Een vertrouwensrelatie betekent voor ons dat wij u de juiste deskundigheid bieden. U kunt rekenen op onze persoonlijke betrokkenheid bij uw zaak, of het nu gaat om een eenvoudige vraag of om een complexe aangelegenheid. Inkopen is een zaak van vertrouwen. Wij geven invulling aan die vertrouwenspositie met een duidelijke en herkenbare filosofie. Wij stellen hoge eisen aan onze dienstverlening. Kenmerkend voor onze organisatie is de kleinschaligheid met korte communicatielijnen. Wij staan dichtbij onze klanten en kennen onze leveranciers. Wij reageren snel, alert en flexibel, doordat wij persoonlijk betrokken zijn bij de zaken van onze relaties.

Inkoopadvisering, -begeleiding en -verzorging
De kern van ons veelzijdige dienstenpakket bestaat uit het adviseren, begeleiden en verzorgen van uw inkoop. Kennis en het persoonlijk op de hoogte zijn van uw organisatie maakt een breed en afgewogen advies mogelijk. Niet alleen bij het opzetten en beheren van een doelmatige informatievoorziening, maar ook bij het beheersen en automatiseren daarvan.

Door onze ervaring als in- en verkoper in de machine-industrie kennen wij alle facetten van de inkoop. Wilt u uw inkoopbeleid toetsen aan het oordeel van een externe deskundige? Wilt u de consequenties van een voorgenomen beleid doorrekenen of doorspreken? Dan doet u een beroep op ons. Ook in situaties waarin het voor u niet mogelijk is om bepaalde problemen op te lossen, weten wij de weg.